Pagina afdrukken

Kinder kruidenstempelmassage

DSC_4249

€ 30.00 voor ± 45 minuten

Veel kinderen zijn vaak overgevoelig en kwetsbaar. Om een kind weerbaar te maken en meer zelfvertrouwen te laten ontwikkelen is massage met speciaal afgestemde kruiden zeer heilzaam.

Het kind leert vertrouwen te krijgen en daar waar nodig probleempjes te uiten.

Doordat een kind zo dicht bij de natuur staat reageert het bijzonder goed op deze kruiden. De kruiden hebben een aardende werking dat is heel belangrijk, omdat het energie niveau van kinderen vaak erg hoog is.

Deze massage brengt ze weer terug bij hun natuurlijke basis. De kruiden zijn weerstand verhogend. Bij kinderen die veel last hebben van luchtweginfectie, verkoudheid en verstopte neuzen werken de kruiden zeer verlichtend. Tevens werken ze ontspannend waardoor kinderen beter gaan slapen.

Uitwerking
Kinderen worden rustig, ontspannen en slapen beter. Ze krijgen meer zelfvertrouwen, de weerstand verhoogt en bevordert het zelf genezend vermogen. Als ouders leren het kind te masseren, blijkt dat tijdens het masseren, zowel bij de ouder als bij het kind een hormoon vrijkomt; oxytocine. Dit hormoon geeft een gevoel van geborgenheid waardoor er ruimte ontstaat voor een band van hechting.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://massagepraktijkmarjo.nl/massages-en-prijzen/kindermassage/