Pagina afdrukken

Massages en Prijzen

Warme kruidenstempelmassage

60 minuten € 45,00

Deze massage bestaat uit een aantal handelingen. De rug en schouderpartij worden met warme Thaise kruidenstempels gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat o.a. Borneol & Camphor, Citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, Tumeric en kaffir limoen hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Daarop volgt een ontspannende oliemassage met warme olie van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale behandeling duurt  ongeveer 60 minuten

Resultaat

Deze massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem.

Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Preventief voor een gezond lichaam. Door middel van deze kruidenstempelmassage komen onderliggende blokkades  vrij en  gaat de energie weer stromen.

Ontspannende lichaamsmassage

50 minuten  € 35,50

Tijdens een ontspannende lichaamsmassage wordt het hele lichaam gemasseerd. Beginnend bij het hoofd, armen, romp, voorzijde van de benen, voeten, achterzijde van de benen, rug, nek en weer eindigend bij het hoofd. De ontspannende lichaamsmassage is bedoeld om een totale ontspanning te creëren voor lichaam en geest. Deze bereik je door de specifieke massagetechnieken, rustige muziek, etherische olie en een ontspannen sfeer.

Ontspannende voetmassage

40 minuten  € 30,00

Tijdens een ontspannende voetmassage worden beide voeten en onderbenen gemasseerd. Alle reflexzones van de voet worden zachtjes geactiveerd. Hier word je rustig van en kun je makkelijk ontspannen. De rustige muziek, etherische olie, een ontspannen sfeer en de massage zorgen samen voor een gehele ontspanning van lichaam en geest.  

Stoelmassage                                             

20 minuten  € 20.00

De stoelmassage wordt gegeven op een daarvoor speciaal ontworpen stoel. Hierdoor worden alle lichaamsdelen optimaal ondersteund, zodat je goed kunt ontspannen.

De stoelmassage is een korte massage. Deze kan altijd en overal gegeven worden. Bovendien wordt de stoelmassage over de kleding heen gegeven.

Tijdens deze behandeling worden rug, nek, schouders, hoofd en armen gemasseerd. Het is een heerlijke massage om even  tussendoor te nemen. Je maakt je hoofd even helemaal vrij en je lichaam lekker ontspannen.

Gecombineerde massage                           

50 minuten € 35,50

Tijdens een gecombineerde massage begin je vrijwel altijd met het masseren van de rug. Aansluitend met een heerlijke massage van de voeten. Echter het is ook mogelijk om een andere combinatie te kiezen, Bijvoorbeeld rug en benen. of benen en voeten, enz.. Deze massage zorgt ook weer voor een heerlijke ontspanning van lichaam en geest.

Er zijn in overleg dus verschillende combinaties mogelijk.

Kindermassage

± 45 minuten € 30,00

De kindermassage helpt om kinderen te helpen ontprikkelen van alle indrukken van de dag. Kinderen kunnen prikkels zelf vaak nog onvoldoende filteren en doseren, waardoor ze niet altijd lekker in hun vel zitten. Met deze massage help ik ze om de energie weer in balans te brengen en overtollige indrukken te verwerken en af te voeren.

Het masseren van een kind gaat altijd in overleg met de ouders. Van te voren wordt goed afgesproken welke lichaamsdelen er gemasseerd worden.  In principe is elke massage mogelijk. Tijdens de kindermassage blijven de ouders altijd aanwezig.

De prijs is hier afhankelijk van de duur van de massage en wordt ook van tevoren bepaald.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://massagepraktijkmarjo.nl/massages-en-prijzen/

Baby’s

Babymassage Niet alleen voor baby’s maar ook voor papa’s en mama’s, opa’s en oma’s 4 lessen van één tot anderhalf uur Samen genieten is het belangrijkste onderdeel van de Shantala babymassage.  Je leert je baby nog beter begrijpen door te kijken naar zijn lichaamstaal. Door je baby regelmatig te masseren geef je hem een gevoel …

View page »

Kinder kruidenstempelmassage

€ 30.00 voor ± 45 minuten Veel kinderen zijn vaak overgevoelig en kwetsbaar. Om een kind weerbaar te maken en meer zelfvertrouwen te laten ontwikkelen is massage met speciaal afgestemde kruiden zeer heilzaam. Het kind leert vertrouwen te krijgen en daar waar nodig probleempjes te uiten. Doordat een kind zo dicht bij de natuur staat reageert …

View page »